Specialiteit


Afspraak is afspraak

Noem het passie, of misschien zijn we gewoon gek. Maar transport gaat voor ons pas leven als het snel moet. Als u midden in de nacht belt dat u een partij glasvezelkabel in de haven van Rotterdam heeft staan die morgen nog naar Marseille moet, is dat geen enkel probleem. Belangrijke documenten die nog voor de middag op het hoofdkantoor van uw zakenpartner in Zurich moeten liggen? DeJé Transport gaat elke logistieke spoedopdracht in Europa aan. Met passie en plezier.
  

Offshore

In en om de Eemshaven zijn momenteel veel ontwikkelingen gaande op het gebied van Offshore Wind. Ook voor transportopdrachten op dit gebied kunt u bij DeJé Transport, gevestigd in Delfzijl, terecht. Snel ter plaatse waardoor uw te vervoeren product snel op de plaats van bestemming kan zijn. Bel ons voor de mogelijkheden! U kunt ons bereiken op telefoonnummer 06 – 51 30 50 50.
  

Door de jaren heen hebben we ruime ervaring opgedaan in transport tegen de klok. Als geen ander onderkennen we het belang van stipte afspraken. Afspraak is afspraak. Hoe onvoorspelbaar een spoedopdracht ook kan zijn. DeJé Transport realiseert zich dat spelingsruimte een luxe is die u zich niet kunt permitteren. Daarom zijn we liever een uur te vroeg, dan dat we het risico lopen ook maar vijf minuten te laat te zijn.
 

DeJe Transport offshore transport