Kwaliteit & Service


Rijdende kwaliteit en topservice

Een stap verder gaan dan wat de klant verwacht. Dat is ónze definitie van kwaliteit. Uiteraard hebben we onze transportvergunning voor vrachten boven de vijfhonderd kilo netjes op orde. Vanzelfsprekend houden we ons aan de rijtijdenwet en de CAO. Maar van DeJé Transport mag u meer verwachten.

Kwaliteit uit zich daarin dat we enkel en alleen werken met zeer ervaren koeriers. Geen snelle cowboys, maar vriendelijke en doorgewinterde chauffeurs die precies weten hoe je een lading zekert. Het drukke verkeer heeft voor hen geen geheimen en ze rijden ook zonder Tom Tom moeiteloos een binnenstad in. Onze chauffeurs gedragen zich als uw visitekaartje en steken op locatie de handen uit de mouwen. Zodra de vracht is afgeleverd krijgt u direct een telefoontje dat de klus geklaard is. Dat noemen wij kwaliteit!

DeJé Transport denkt mee, groeit mee en werkt mee met u als opdrachtgever. Samen kijken we voortdurend naar mogelijke verbeterpunten. Uw reclame op onze auto? Een folder mee in de bus? Een retourvracht? Elke dag opnieuw levert DeJé Transport het bewijs dat snelheid niet ten koste gaat van kwaliteit en service.

  2.-Ford-Connecttotale-wagenparkVrachtwagen